Nově zvolený výbor 2021-2026

Vážení členové společenství,

 

rádi bychom vás informovali, že v proběhlém hlasování byl zvolen nový výbor pro funkční období 2021-2026 a také schválena účetní závěrka za rok 2020.

 

Účetní závěrka za rok 2020 byla schvalována hlasováním členů společenství metodou per rollam, které se konalo ve dnech 25.11. až 9.12.2021.

 

Hlasování se zúčastnili vlastníci s celkovým hlasovacím právem 75,33%. Všichni hlasující se vyjádřili PRO. Účetní závěrka roku 2020 byla tedy hlasováním shromáždění schválena 75,33% všech hlasů. Schválená účetní závěrka byla odeslána Městskému soudu v Praze, aby byla uložena do sbírky listin, je tak přístupna online a samozřejmě uložena v kanceláři výboru.

 

Ve stejném výše uvedeném hlasování byli voleni členové výboru pro následující pětileté funkční období. Do výboru kandidovali stávající členové Jiří Klein, Marek Ouředník a Jaroslav Tesárek. Hlasování se zúčastnili vlastníci s celkovým hlasovacím právem 75,33%. Všichni hlasující se vyjádřili PRO všechny navrhované členy. Jiří Klein, Marek Ouředník a Jaroslav Tesárek byli hlasováním shromáždění zvoleni za členy výboru poměrem 75,33% všech hlasů.

 

Nově zvolený výbor se rozhodl ponechat rozdělení funkcí totožné jako v předešlém období, tzn.:
Předseda výboru: Jiří Klein
Místopředseda výboru: Marek Ouředník
Člen výboru: Jaroslav Tesárek

 

Zápis_NOVÝ_VÝBOR

 

Děkujeme všem členům, kteří se hlasování zúčastnili.

 

V Praze dne 17. prosince 2021

 

Marek Ouředník
místopředseda výboru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..