ZRUŠENÍ SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ 21.10.2020

Vážení členové společenství,
 
tímto oznamujeme, že se ruší plánovaná schůze shromáždění, se kterou bylo počítáno na 21.10. 2020. V tradičních prostorách ZŠ Dědina není v současné době možné si pro takovouto hromadnou událost pronajmout školní jídelnu, a to z důvodů všem jasným, šířením nákazy COVID 19. Dne 24.09.2020, o tom byl výbor oficiálně ze strany školy informován.
 
Již na jaře tohoto roku měla schůze shromáždění proběhnout a rovněž musela být ze stejných příčin zrušena.
 
Výbor nyní bude pracovat na tom, aby byla schůze shromáždění co nejplnohodnotněji nahrazena hlasováním metodou per rollam, kde každý člen společenství obdrží přehled o čerpání Fondu oprav za rok 2019, výsledky účetní závěrky, přehled prací provedených, prováděných a plánovaných a o každé záležitosti, která vyžaduje hlasování bude možné se vyjádřit na přiložených hlasovacích lístcích. Současně také spolupracujeme s odborným právním poradcem proto, abyste dostali veškeré nutné a rozhodné informace.
 
Vše bude řádně vyvěšeno na vývěsní desce v přízemí domu a na webových stránkách www.vlastina846.cz. Materiály budeme rozesílat také emailem těm členům, kteří nám předali své emailové adresy. Na hlasování bude poskytnut dostatek času, jak ukládají stanovy. V případě zájmu budou v kanceláří výboru v domě přístupné materiály rozhodné k tomuto hlasování.
 
V Praze dne 28.09.2020
 
Marek Ouředník
místopředseda výboru SV

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..