Oznámení členům Společenství vlastníků bytových jednotek Vlastina 846/40

Oznámení členům Společenství vlastníků bytových jednotek Vlastina 846/40

Vážení členové společenství,

v souvislosti se zvolením nového statutárního orgánu (dále jen Výbor) a převzetím agendy od původního Výboru bude třeba provést a provádět níže uvedená opatření. Zejména se jedná o povinnosti, které mají členové společenství k Výboru dle čl. XIII Stanov.

• Podle čl. XIII, odst. 2, písm. i) žádáme všechny nové členy společenství, aby Výboru oznámili a oznamovali bez zbytečného odkladu nabytí bytové jednotky v tomto domě a sdělili Výboru též údaje, které jsou potřebné pro zapsání do seznamu členů společenství.

• Podle čl. XIII, odst. 2, písm. j) žádáme všechny členy společenství, aby včas oznamovali všechny skutečnosti rozhodné pro rozúčtování služeb spojených s bydlením, zejména se jedná o změny v počtu příslušníků domácnosti své, domácnosti nájemce atd., a to nejpozději do 30dnů ode dne, kdy ke změně došlo.

• V souvislosti se zákonem č. 133/1985 Sb., o požární ochraně bude nutné, aby členové společenství co možná nejrychleji vyklidili zejména nábytek, který je umístěn v chodbičkách u bytových jednotek, toto vyplývá pro fyzické osoby z § 17 výše uvedeného zákona. Podle tohoto zákona se jedná o únikové cesty, které není dovoleno nijak zužovat či zastavovat materiálem zvyšujícím požární riziko, SVJ musí tuto povinnost vynucovat dle § 5 výše uvedeného zákona. Ostatně to dokládá i zpráva požární kontroly, která byla v domě provedena.

• Žádáme všechny členy společenství, aby do poštovní schránky společenství vložili zprávu, která bude obsahovat Vaše jméno, příjmení, telefonní číslo a popřípadě i e-mailovou adresu. Jedná se o aktualizaci kontaktů.

V Praze dne 14. listopadu 2011

Bc. Marek Ouředník (Místopředseda Výboru SVJ)
Lydie Klucká (Člen Výboru SVJ)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..