Pravděpodobný scénář uskutečnění schůze shromáždění 2021

Vážení členové společenství,
 
vzhledem k pokračujícímu, nepříznivému, epidemiologickému vývoji není, s největší pravděpodobností, možné předpokládat, že bychom na jaře tohoto roku mohli v prostorách základní školy Žukovského 580 uspořádat schůzi shromáždění v tradičních prostorách jídelny.
 
Samozřejmě budeme situaci průběžně sledovat a budeme vás informovat.
 
S ohledem na to, že je potřeba dodržet ustanovení § 7 zákona č. 67/2013 Sb., předložíme vám vyúčtování služeb do konce 4. měsíce, poté bude následovat 30 denní lhůta na případné reklamace a následně budeme vypořádat přeplatky/nedoplatky a to tak abychom tuto agendu zajistili nejpozději do 4 měsíců ode dne doručení vyúčtování.
 
Aby nebylo nutné odkládat schůzi shromáždění na neurčitý termín a operovat tak například s podzimem tohoto roku, předpokládáme, že bychom účetní závěrku za rok 2020 a další důležité náležitosti opět schvalovali metodou per rollam, k čemuž můžeme dle stanov přistoupit a také s ohledem na „covidový“ zákon č. 191/2020 Sb. a §§ 18, 19. (schůzi per rollam takoto můžeme vykonat do 30. června 2021).
 
Samozřejmě bude tento výše uvedený záměr postupu včas potvrzen na schůzi výboru a oznámen členům společenství běžným způsobem (internetové stránky a vývěsní deska v domě). Dále by pak následoval standardní postup distribuce hlasovacích lístků a materiálů potřebných k rozhodnutí (účetní závěrka, přehled čerpání fondu oprav 2020 apod.).
 
V Adelaide dne 14.2.2021
 
Marek Ouředník
místopředseda výboru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..