Vyúčtování služeb 2020

Vážení členové společenství,
 
výbor společenství obdrží od účetní společnosti vyúčtování za služby za rok 2020 tento čtvrtek, tj. 29.4.2021. Ti z vás, kteří jste požádali o zaslání vyúčtování v elektronické podobě, budete obesláni nejpozději do pátku 30.4.2021.
 
Následně bude běžet 30denní reklamační lhůta, ve které můžete vznést vaše námitky, připomínky a dotazy.
 
Jako již tradičně, součástí vyúčtování bude i žádost o vyplacení přeplatků. Tyto vyplněné žádosti s vaším jménem, příjmením, číslem bytu, částkou a aktuálním bankovním spojením odevzdejte do schránky společenství v přízemí domu anebo můžete zaslat žádost elektronicky emailem k rukám Marka Ouředníka (marek.ourednik@centrum.cz).
 
Současně také obdržíme účetní závěrku za rok 2020 a výkaz zisků a ztrát. O účetní závěrce a dalších záležitostech bude hlasovat shromáždění metodou per rollam a to vzhledem k zákonné možnosti, kterou máme do 30.6.2021 s ohledem na pandemická opatření a také kvůli faktu, že je stále nemožné pronajmout si školní jídelnu a uspořádat tak výroční schůzi v tradičních prostorách. Všechny relevantní finanční informace dostanete jako podklady ke hlasování. Vše bude zveřejněno zde na webových stránkách, vývěsní desce domu.
 
V Praze dne 28.4.2021
 
Marek Ouředník
místopředseda výboru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..