Informace o nadcházející schůzi výboru

Vážení členové společenství,
 
dne 11. května 2021 proběhne schůze výboru, kde bude diskutováno vyúčtování služeb 2020 a doposud obdržené reklamace. Reklamační lhůta skončí dnem 30. května 2021 a poté bude přikročeno k vyplacení přeplatků (s ohledem na způsob vyřešení reklamací).
 
Dále v zápisu z této schůze výboru bude uvedeno o účetní závěrce a výkazu zisků a ztrát za rok 2020 a také další finanční informace o čerpání Fondu oprav za rok 2020.
 
Dále budeme v zápisu informovat o schůzi shromáždění, kterou pro rok 2021 opět uskutečníme metodou per rollam, protože stále není možné pronajmout si školní jídelnu. Zásadní otázkou hlasování písemnou formou bude schválení účetní závěrky a volba výboru, kterému funkční období skončí v listopadu 2021. Na další pětileté období znovu kandidují Jiří Klein, Marek Ouředník a Jaroslav Tesárek.
 
Veškeré finanční informace za rok 2020 budou zveřejněny na vývěsní desce, na webových stránkách www.vlastina846.cz a hlasovací lístky pro uskutečnění schůze shromáždění budou distribuovány do vašich poštovních schránek a také do emailu těm, kteří s námi touto cestou komunikují.
 
V Praze dne 6. května 2021
 
Marek Ouředník
místopředseda výboru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..