Předokenní roleta – hlasování shromáždění

Vážení členové společenství,

 

níže vám předkládáme hlasovací lístek ve věci možnosti umístění předokenní rolety pro členy našeho společenství. Stále s ohledem na platnou „covidovou“ legislativu a také s ohledem na stanovy našeho společenství, hlasujeme v tomto případě opět metodou per rollam. Hlasovací lístky jsou umístěny u vývěsní desky v přízemí domu a těm členům, kteří komunikují s výborem elektronicky, budou tyto hlasovací lístky zaslány na sdělené emailové adresy.

 

Rozhodným datem pro hlasování je termín mezi 20.9. a 3.10.2021 včetně. Během tohoto termínu můžete odevzdávat hlasovací lístky do schránky SVJ v přízemí domu anebo na emailové adresy předsedy a místopředsedy výboru (viz sekce kontakty), výsledek bude následně zveřejněn na vývěsní desce domu a také na těchto stránkách.

 

Protože předokenní roleta zasahuje do fasády domu a bude mít dopad na vzhled domu, je nutné, aby v tomto případě rozhodlo nadpoloviční většinou shromáždění jako celek. V případě, že bude tento návrh přijat, budou mít členové společenství možnost za uvedených podmínek instalovat na svá okna předokenní roletu.

 

Hlasovací lístek roleta_JK

 

V Praze dne 15.9.2021

 

Marek Ouředník
místopředseda výboru

2 thoughts on “Předokenní roleta – hlasování shromáždění”

  1. Eva Solařová napsal:

    dobrý den,
    sdělte prosím, kolik by přibližně stálo umístění předokenní rolety pro byt 2+kk.
    Děkuji,
    Eva Solařová, byt č. 47

    1. ourednik napsal:

      Dobrý den,
      cenu je komplikované takto určit, je nutné provést individuální zaměření skutečného rozměru a záleží také na volbě pohonu rolety (ruční táhlo, motor).
      V kalkulačce na internetových stránkách firem, které rolety dodávají by okno v jednom pokoji 2kk přišlo na 9.250 Kč s DPH.
      Cenu by také mohl ovlivnit fakt, pokud by více vlastníků chtělo jít hromadnou objednávkou, kterou by zadal výbor a pak všem sdělil k souhlasu cenu.
      M. Ouředník

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..