Pozor na podvodný servis oken – nebezpečí záměny

POZOR
na záměnu servisu oken!

 

Po domě se pohybují zástupci firmy EKOPLAST RA, kteří nabízejí bezplatnou kontrolu a následně seřízení oken a může tím snadno dojít k záměně za službu, která je plánovaná výborem SVJ a hrazená z fondu oprav.
Služba seřízení oken je domluvena s firmou Servisoken.cz pánů Dařbujana a Párala a s uvedenou podezřelou firmou to nemá nic společného. Proto prosím pouštějte do bytu pouze pana Dařbujana, Párala, nebo jejich techniky, a to jen v plánovaných předem domluvených termínech. Ty jste obdrželi do schránek, jsou k dispozici na stránkách společenství www.vlastina846.cz a po dobu probíhajícího servisu budou i na nástěnce v přízemí domu. 


 

EKOPLAST RA s.r.o – nepouštět do bytu!
Citace několika recenzí z Googlu:

 

———-
Jedná se o podvodnou firmu, která chodí po bytech v paneláku a nabízí zdarma kontrolu oken. Následně vám vypíší fakturu na nesmyslnou částku a nutí vás k úhradě. Navštívili takto mého dědu, který odmítl fakturu uhradit. Technik na něj byl nepříjemný a křičel do telefonu a tvrdil, že částku musí zaplatit. Naštěstí se nedal a objednávku zrušil, ale ne všichni důchodci mají takovou odvahu.

 

———-
vysoce podezrela firma nebo podvodnici, kteri se vydavaji za jeji zamestnance. Prijdou neohlaseni vecer do domu a zvoni na jednotlive byty. Dle varovani naseho SVJ se jedna o tipare pro zlodeje – nemusi to byt pravda, ale jejich pristup je velmi neprofesionalni a natlakovy

 

———-
Seřízení 6ti křídel,prostříkání WD sprejem,výměna cca 11m těsnění,práce celkem1h,cena 5400,- když odečtu dopravu třeba 600,- těsnění může stát max 300,- tak mi vychází práce na 4500,- to nemá snad ani právník Sokol,cenu jsem znal předem,moje chyba,ale příště si to udělám sám.

 

———-
Podomni prodejci, regulérní smejdi. nikomu nedávejte své tel. číslo.
V 9 vecer na vas budou zvonit doterni brigadnici, dozadujic se vaseho telefoniho cisla, aby se k vam nasledne mohl nacpat nejaky „technik“, ktery vam vnuti sve predrazene sluzby.
NEPOUSTEJTE NIKOHO K SOBE DOMU.

 

———–
Za 2500,-tisíce nastříkání WD do systému zamykání 9 oken docela masakr. Proces trval cca 15 min. Ještě pan přizná, že se to má dělat silikonem, ale… 🤔😅😅Takže už nikdy ne, to si umím udělat i sama…

69 thoughts on “Pozor na podvodný servis oken – nebezpečí záměny”

  1. Zdenka Chrástová napsal:

    Dobrý den, tak firma Ekoplast RA – odštěpný závod, řádí asi dál, zpráva z mobilu 725906148. Momentálně hledají své oběti v Brně Židenicích. Mají na to svého bílého koně, důchodce, který sbírá mobilní čísla obětí a on se Vám tak do 5 dnů ozvou sami, dokonce má i firemní kartu, ale ta se dá vytisknout na 3D tiskárně. POZOR všem v Brně !!!!!

    1. Konecká napsal:

      Minulý týden se objevili v Brně Medlánkách. Postup je stejný jak píšete, jen kontakty sbíral mladík.

      1. L.K. napsal:

        Teď se ukázali v Kralupech nad Vltavou včera, dneska.

        1. D.Š. napsal:

          9.11.2023 v Brně, v okolí parku Lužánky taktéž.

          1. Jana napsal:

            Dnes, t.j. 27.11.2023 operují v Hradci Králové – Malšovicích.

    2. Michal napsal:

      Pani Chrástová. Neviem odkiaľ ste prišla na takýto nezmysel. Nikdy sme v Brne nemali žiadneho dôchodcu alebo bieleho koňa. Sme firma ktorá v rámci SK a CZ pôsobí od roku 2017. Platíme dane a vždy a za každých okolnosti postupujeme v súlade so zákonom. Sme jednoducho dohľadateľný v OBCHODNOM REGISTRY či na SK alebo v CZ.

      1. Zdeněk napsal:

        Stačí si projít všechny vaše recenze a je to
        Už tolik oken jste zkurvily, v Černých Ovcích na ČT1 jste byli a stále je vám to málo. Ale na každou svinstvo vaří voda.

        1. Jiří napsal:

          Pane, vy jste asi trochu mimo. Tahle firma okna nemontuje.

        2. Robert Seidl napsal:

          HODNOCENÍ GOOGLE NAPSAL:
          Václav Řezníček
          1 recenze
          před 2 hodinami NOVÉ
          Pozitivní: Hodnota
          Výborný technik.
          Služba: Opravy oken
          Výborný technik
          Odpověď majitele před 2 hodinami:
          Dobrý den pane Řezníčku, děkujeme za Vaše hodnocení. Naše firma provádí opravy oken v celé České republice, takže když budete vědět o někom, kdo potřebuje mít okna v pořádku, dejte nám vědět. Hezký den. Ekoplast RA s.r.o.

      2. Eko napsal:

        Jste zmrdi a na policii to s vami uz vyresi.

    3. Marek napsal:

      Víte, že hanit konkurenci je špinavá praktika?

    4. Robert Seidl napsal:

      RECENZE Z GOOGLE:
      Martina Heralová
      53 recenzí·100 fotek
      před 7 měsíci
      Pozitivní: Dochvilnost, Profesionalita, Rychlost odpovědi
      Na rozdíl od většiny recenzentů mám kladnou zkušenost. Nechala jsem si zhruba před dvěma týdny seřídit a přetěsnit okna, s výsledkem jsem spokojená. Je pravda, že mi služba byla nabídnuta tzv. anketářem společnosti, patrně brigádníkem, který sice neprováděl anketu a neměl dokonalé vystupování obchodního zástupce, ale nabízel mi revizi oken zdarma, bez jakýchkoliv dalších závazků. Podle mého názoru se nemůže jednat o podomní prodej, jak tady v recenzích mnozí píší, nebyl mi nabízen okamžitý prodej žádného zboží ani služby, nepodepisovala jsem žádnou smlouvu mezi dveřmi. Po dohodě s anketářem mě kontaktovala pracovnice dispečinku, která se mnou dohodla termín pro provedení revize. Dostavil se pan Mihulka, který provedl revizi mnoho let neservisovaných plastových oken, byl velmi příjemný, komunikativní a rozhodně mi nic nevnucoval. Objednala jsem si servis a přetěsnění oken, zcela dobrovolně, dvakrát se mě ptal, zda má skutečně vyplnit objednávku. Sjednaná cena byla dodržena. V domluveném termínu dorazil vedoucí technik pan Novák, podle mého názoru člověk, který své práci rozumí, je profesionální, rychlý a ochotný.
      Zatím okna těsní velmi dobře a snadno se otevírají i zavírají.
      Nechápu negativní recenze. Tyto služby lze sice objednat za levnější cenu, ale rozhodně jsem se nesetkala s žádným neseriózním, a už vůbec ne podvodným jednáním. Rady typu „ihned je vyhoďte“ nebo „volejte PČR“ považuji za zbytečnou paniku.

      1. Vladimír Králíček napsal:

        Už to vypadá tak, že je jedna firma seriózní a na ní parazituje někdo jiný. I tak jsem raději zvolil firmu, která mi byla doporučena známou, cenový rozdíl zanedbatelný, jen jinak hodnotili těsnění. Nic se nevyměňovalo, v případě Ekoplastu to prý bylo velmi špatné:-), pak by šla cena asi o 11 tisíc výše a to je dost:-))

    5. Robert Seidl napsal:

      RECENZE GOOGLE:
      Mai Sofia Dvořáková
      1 recenze
      před měsícem
      Pozitivní: Dochvilnost, Hodnota, Kvalita, Profesionalita
      Ráda bych poděkovala za seřízení a přetěsnění oken. Cena je sice malinko vyšší než u ostatních ale co jsem se dívala, tak zde se používá naprosto jiný typ těsnění. A upřímně – radši si připlatím o pár stovek víc za kvalitu než abych za pár let musela znovu přetěsňovat. Taktéž musím vyzdvihnout jakým způsobem se o Vás všichni starají. Aniž bych při bezplatné kontrole něco zaplatila, pan Vachuda mi poradil jak se mám o okna starat a taktéž mi vysvětlil proč se mi neustále prášilo v oblasti oken a proč mi ‚táhlo‘ přes celou zimu. Ještě tentýž den jsme vymysleli termín a za týden jsem měla hotovo. Neuvěřitelné! :)) Moc nechápu ostatní recenzující, kteří službu ani nevyužili a mají potřebu něco komentovat. Doporučuji Vám navštívit nějakou odbornou pomoc, okna Vám sice nespraví ale třeba pak nebudete tak toxický.

      1. Petra Smutná napsal:

        Mám stejně pozitivní zkušenost. Příjemné jednání a vystupování, o nátlaku se nedá mluvit ani ve snu. Co bylo dohodnuto, bylo provedeno za předem smluvenou cenu. Nemám nejmenší výhrady.

  2. Anonym napsal:

    Staré Brno, pozor!!! Minulý týden obcházela blonďatá slečna a sbírala telefonní kontakty. Číslo jsem nerozvážně poskytla, vzápětí jsem si uvědomila tu blbost,když jsem poté z chodby slyšela předsedu družstva, jak ji nekompromisně vyhazuje z baráku pod pohružkou policie. Dnes volali z čísla 725906148, udělala jsem totéž a vyžádala jsem si odstranění mého čísla z jejich

    1. Michal napsal:

      Pozor podvodníkům nesdělovat osobní údaje vůbec nedívejte okamžitě volejte policie PCR.

    2. Michal napsal:

      Pekný deň prajem. Za každých okolnosti postupujeme len v súlade so zákonom! Fungujeme ako firma od roku 2017 ako na území CZ tak aj SK. Nájdete nás v OBCHODNOM REGISTRY . Pokiaľ by bola pravda to čo sa píše tak by sme ťažko mohli fungovať skoro 6rokov.

      1. Zdeněk napsal:

        To si děláte už srandu z lidí, že? Však na vás taky dojde.

  3. Martina Veselá napsal:

    Minulý a tento týden se podvodníci pohybovali v ulici Navigátorů – Dědina

  4. Jitka Lišková napsal:

    Tak jsou i v Liberci. Postup taktéž stejný, jako zde uvedeno. Posbírají kontakty, servis za napálené ceny.

  5. Matoušková napsal:

    Ted i v Brně Žabovřeskách. Blonďatá slečna.

  6. Prokeš napsal:

    Právě řádí v Brně Řečkovicích. Do telefonu celkem klidně nalžou co je napadne. Cílí na staré lidi. Pozor !!!

  7. Petra napsal:

    Procházejí Černý Most v Praze – mladá slečna – nekompromisní.

  8. Kateřina napsal:

    Je v HK

  9. vladimír kaštánek napsal:

    dobrý den.byl jsem podveden při servisu oken.okna nejdou ,drhnou a komunikace s p.BLÁHOU nulová.je potřeba se dát dohromady a vše uveřejnit v ČERNÝCH OVCÍCH .nekvalitní seřízení mě stálo 1950 kč.Slovenská firma se k ničemu nehlásí.Pozor na jméno BLÁHA.Nekomunikujte s rádoby firmou ,kterou zastupuje BLÁHA.

    1. Michal napsal:

      pán Kaštánek pekný deň prajem. V rámci záruky mate nárok na reklámaciu. Postup je úplne jednoduchý. Stačí napísať email na info@ekoplastra.eu na základe ktorého vás bude kontaktovať servisný technik. Ten vám okna nastaví opätovne

    2. Michaela Sovová napsal:

      Dobrý den, mám návrh, všichni kdo byste chtěl na ně můžeme podat trestní oznámení za podvody. Pokud byste měli zájem, tak myslím, že spor s nimi rozhodně vyhrajeme tak kdo by chtěl, můžeme to sepsat a dát to na policii nebo někam, aby firmu potrestali a nedělala z dalších lidí oběti podvodu, aby také další lidi nemohli podvést :). Můžete mne kontaktovat na emailu nebo na fb a můžeme to konečně ukončit to zlo co ta firma páchá a co páchá za zlo.
      A se týče těch ČERNÝCH OVCÍ, tak jak čtu komentáře zde, tak už tam byli a nejen jednou, ale asi jim to nestačilo a chtějí znovu a ještě jít k soudu, musíme se spojit spíš v tom, aby firmě zakázali činnost a bude vše v pohodě 🙂

    3. ladazvysocan napsal:

      Musí být strašné být podveden za předražené služby. 1950 kč -20% DPH, -20% daň z příjmu firmě zbyde cca 1200 zaplatí cestu technika a technika. Jaký podvod. Ještě že není podvodník každý kadeřník, který si v Praze účtuje 600-1000 kč za 20 minut práce a nemusí se pohnout z místa ‍

  10. Ekoplast RA napsal:

    Dobrý deň. Radi by sme sa ako firma vyjadrili k vyššie uvedeným názorom. V ČR fungujeme viac ako tretí rok a to na celom území a vzhľadom k tomu je samozrejmé, že sa brigádnici pohybujú vo viacerých mestách. Naši anketári vyplňujú nezáväznú anketu v panelákoch aj v oblastiach rodinných domov.
    Do ankety sa v prípade záujmu môžete zapojiť a zodpovedať otázky typu – vek okien, typ okien, problémy s oknami a v prípade záujmu poskytnúť svoj telefonický kontakt a vaše priezvisko. Po zapojení, ako bolo zjavne aj vám vyššie uvedeným recenzentom vysvetlené, budete kontaktovaní do niekoľkých dní a budete mať možnosť si v prípade vášho záujmu dohodnúť vami zvolený termín, na bezplatnú konzultáciu o stave a funkčnosti okien a poučenie o správnej starostlivosti okien v rámci reklamnej akcie. Samozrejme oslovujeme všetky vekové skupiny.
    Pri bezplatnej kontrole nedochádza k žiadnemu platobnému styku a školený technik v rámci bezplatnej kontroly do okien technicky nezasahuje a ani ich neopravuje.
    Naši brigádnici sú prevažne študenti vo veku 15-24 rokov, samozrejme zamestnávame aj ľudí, ktorí si potrebujú privyrobiť pri práci alebo sú v dôchodku. Každý náš brigádnik je riadne označený logom firmy a má u seba všetky potrebné dokumenty, ktorými sa v prípade potreby veľmi rád preukáže a zodpovie prípadné otázky.
    V prípade, že máte od našej firmy vykonaný servis okien, máte samozrejme zo zákona záruku, v rámci ktorej máte možnosť reklamácie, ktorú veľmi radi vyriešime.

    Vzhľadom k viac ako trojročnému fungovaniu firmy iba v ČR, desať-tisíckam zapojených ľudí do ankety, a dovolíme si napísať miliónom oslovených ľudí, samozrejme chápeme aj negatívne názory, kdeže fungovanie firmy a reklamná kampaň je úplne odlišná, ako je bežné u iných firiem a nie každý má rád typ tohto oslovenia.

    Budeme radi ak si názor o našej firme urobíte sami a prípade sa vyskúšate aj zapojiť k nejakému z našich anketárov. Radi ešte raz podotkneme, že ak aj anketu vyplníte, nemusíte si bezplatnú kontrolu vôbec dohodnúť, máte čas na premyslenie a dohľadanie si firmy a preto prikladáme aj do tohoto príspevku odkaz na náš web:

    www.ekoplastra.eu/

    Ďakujeme za pochopenie nášho stanoviska. S pozdravom a prianím pekného dňa, Ekoplast RA.

  11. Jitka napsal:

    Dnes chodí v Pardubicích, Polabiny IV.

  12. Petr napsal:

    a já jsem spokojený……

  13. Roman napsal:

    Dobry den vsem,
    tak jsem se take nechal zlakat nabidkou na servis oken.
    Za dva dny prisel technik a kdyz jen zmeril okna a rekl ze se musi vymenit tesneni cca. za 14500,- tak jsem protocil oci a rekl ze se zblaznil.
    Porad mi vnucoval ze si musim zarezervovat termin aby jsme byly drive v poradi.
    Tak jsem mu slusne vysvetlil ze takovato rozhodnuti nedelam od stolu a vyprovodil jsem ho z bytu.
    Doufam ze nebudeme mit na vanoce prazdny byt.
    Hezky den vsem a opravdu nikomu nedavejte kontakty a nepoustejte do bytu.

    1. Jiří napsal:

      A máte prázdný byt teda? Vy tady šíříte paniku. Jsem si nechal vyměnit těsnění za podobnou cenu a jsem spokojený. Asi byste chtěl kvalitu zadarmo 😀

  14. Petr napsal:

    Pozor. Teď chodí po Jablonci nad.N.

  15. Alice napsal:

    Dneska v Ostravě… když se ten pán za Ekoplastra tak vehementně brání jakémukoliv podezření ze šmejdství, tak ať neposílá mladé kluky po domech v pátek večer… vybírat takto kontakty je nehorázné… příště rovnou volám policii

  16. Margareta napsal:

    Dneska v Ostravě… po dohodě se mnou, přišel provést prcovník EKOPLASTA kontrulu oken.
    Provedl měření a poučil mě o tom, že by bylo vhodné provést výměnu tesnění.
    V případě že chci ušetřit energie, tak bych měla dát provést výměnu těsnení, dohodl se mnou termín
    a napasal objednávku na výměnu.
    Objednávku jsem ale podepsala, a až teď jsem se podívala na internet.
    Chtěla bych tu objednávku zrušit, a nevím jak. Bylo mi divné že po provedení práce musím platit hotově.

    1. Marek napsal:

      A jak byste chtěla platit jinak? Zlatem? Každému rozumnému je jasné, že za odvedenou práci se platí a řemeslníci s sebou nenosí platební terminály, ale nářadí.

      1. Martina napsal:

        A nebo se normálně vystaví faktura s nějakou splatností ne? Zvlášť, když se jedná o částku třeba nad 10 tisíc.

    2. Martina napsal:

      Kdysi byl pán z Ekoplastu i u mne a taky mi řekl, že bych si měla vyměnit těsnění a pod. A je zajímavé, že místo toho, aby opravdu sepsal, co je potřeba provést, vytáhl si zalaminátovaný ceník, kde bylo krásně napsáno, že normální cena pro 4 okna je třeba 24 tisíc a protože nyní je akce, tak to udělá za 17.500kč.
      Tak rychle, jak jsem pána vyprovodila ze svého bytu, jsem ještě nikoho nevyhodila. Přítel se nestačil pána ani zeptat, zda chce něco na pití.
      Pána jsem si uložila v seznamu svého telefonu i firmu, pod kterou se tady objevil a rozhodně si nemyslím, že je cena adekvátní. Prý výměnou těsnění ušetřím 17 tisíc ročně na topení. 😀

  17. Pavel napsal:

    Na mně taky zvonily večer, dvě mladé slečny, že je mám pustit, že mi vše vysvětlí. Řekly, že byly právě vedle ve vchodě na schůzi společenství a mají nějaké lidi a nechaly mi formulář. Nebyly nijak označené, neměly průkaz, pouze smouvu a instrukce pro ně… působilo to šmejdsky. Daly mi do rkuky desky, když se snažily nějak prokázat, pro koho dělají. Hlavička dokumentu zní „Nezávazná anketa havarijního stavu oken v domácnosti s možností bezplatní kontroly“ cituji jak je napsáno. „Havarijního“ mne opravdu zarazilo a ptal jsem se na to, neuměly odpovědět. Nedostal jsem ani vizitku, pouze mi na druhou stranu napsaly „EKOPLAST“ a tel.číslo na nějakou paní Slačíkovou. Dnes máme shromáždění vlastníků, tak alespoň mohu vlastníky varovat. Paní Slačíkové budu volat, o jakou firmu se vlastně jedná, nicméně scénář je stejný, jak popisují ostatní.

    1. Peter napsal:

      Keď chceš vedieť čo je to za firmu tak si to nájdi aj na ich hlavnej stránke. Nič viac ani menej, nič iné okrem vášho slova „nie ďakujem“ nebolo treba. Brigádnici sú oboznámený že anketa JE dobrovoľná a nikoho do ničoho nevnucujú. Kto chce ten dá kontakt a kto nie tak nedá. To že ste v každom ohľade na všetko niektorý podozrievavý je už čisto vaša vec.

  18. Markéta napsal:

    Jsme SVJ z Praha 15- Hostivař a když Ekoplast RA vyrazí do našich končin, posílá nám MÚ varování mobilní aplikací. Takovou pověst má tato firma! Před pár lety byli i v mém bytě, měla jsem na jednom okně drobnou závadu („tu Vám odstraní náš technik zdarma“!), a při tom pan technik odhalil, že nutně potřebujeme nové těsnění. A víte, na kolik to na ty 4 paneláková okna spočítal? 8400 kč! A že prý přijdou následující den. Za hoďku jsem odesílala storno. A to drhnoucí okno jsem si seštelovala sama.

  19. Hana napsal:

    Dnes večer Brno-Vinohrady. Stejný scénář jako jinde – 2 mladé holky sbíraly telefonní čísla s tím, že do pár dnů se ozve technik. Po upozornění, že zavolám policii, jestliže ihned neopustí dům, mazaly jak namydlený blesk. Evidentně dobře věděly, proč…

  20. Naďa Němečková napsal:

    Včera chodili v Ústí nad Labem – Všebořice

  21. Ivana napsal:

    Minulý týden Hradec Králové návštěva u dveří, dnes volali a sjednávali návštěvu.

  22. Gabriela Jelínková napsal:

    Jsem z Prahy 12 a určitě jsem si měla nejdříve přečíst tato hodnocení.
    Minulý týden se ve dveřích objevil s milým úsměvem a se zdvořilým jednáním mladík, od kterého jsem měla chtít občanský průkaz, protože vypadal opravdu hodně mladě. Nicméně, protože s okny mám problém, domluvili jsme se, že mi zavolají z firmy a domluvíme se na termínu, kdy přijde technik. Telefonát proběhl na začátku tohoto týdne a opět jsem mluvila s velice zdvořilou, podle hlasu mladou, ale podle přízvuku cizinkou. „Technik“ přišel dnes. Opět to byl hodně mladý muž v teplákách, bez měřících přístrojů, pouze s propiskou a s objednávkovým formulářem. Když se na všechna okna podíval, usoudil, že jsou v havarijním stavu, sepsal objednávku na kompletní údržbu (přetěsnění a promazání 9-ti křídel a rámů) za 15400 Kč. I když mi to vyrazilo dech, souhlasila jsem, ale po jeho odchodu mi to nedalo a začala jsem hledat recenze na tuto firmu.
    A závěr? Hned jsem odeslala storno a budu doufat, že mi někdo nevybílí byt.

    1. Robert Seidl napsal:

      RECENZE GOOGLE
      Juraj Mlaka
      Místní průvodce·106 recenzí·44 fotek
      před hodinouNOVÉ
      Práce provedena dobře za smluvenou cenu.
      Služba: Opravy oken
      Líbí se mi
      Odpověď majitelepřed hodinou
      Dobrý den pane Mlako, děkujeme za hodnocení. Ano je to tak. Naše ceny jsou konečné bez dalších příplatků, jako je např. sazba za každou napočatou hodinu, jiný materiál, cena za kilometr atd. Přejeme hezký den. Ekoplast RA s.r.o.

    2. Radana napsal:

      Úplně stejná situace (stejný počet oken i cena za promazání a přetěsnění) nastala tento týden u nás v panelákovém bytě v Liberci, jen s tím rozdílem, že „technik“ nebyl hodně mladý muž v teplákách, ale seriózně se tvářící človíček, který se představil jako pan Černý. Přetěsnění za 15 000 jsem rezolutně odmítla, ale na seřízení a promazání za 2 800 Kč jsem kývla. Naštěstí jsem se o této situaci zmínila dceři, která mě obratem varovala před těmito vyhlášenými podvodníky. Okamžitě jsem formou SMS na číslo uvedené v objednávkovém listu objednávku zrušila a firma mé rozhodnutí akceptovala.

  23. Jiří napsal:

    Vítě, že šíření poplašné zprávy je trestné???

  24. Soňa Labajová napsal:

    Dobrý den, jsme že severní Moravy. Slečna u dveří pouze nabídla schůzku, další telefonicky termín. Přišel technik, zkontroloval 17 let stará plastová okna a nabídl řešení s tím že se máme rozhodnout. Objednali jsme tedy výměnu těsnění a seřízení. Montér přijel přesně na čas, vše super vyměnil a seřídil. U nás spokojenost.

  25. Vilma Mikésková napsal:

    Ted se objevili v Brne Bystrci, slecna cizinka mila zvoni na byty a zjistuje. Pak volal muz s cizim prizvukem a domlouval termin proohlidky zdarma. Napsala jsem mu sms, ze jsme obecni byty a musime vse resit pres Bytasen. Odpovedel ze rozumi. Dekuji za vase upozorneni!!!!

  26. Vilma Mikésková napsal:

    Volali mi z telefonniho cisla 725906148.

  27. Marcela Hradcová napsal:

    Aktuálně to zkouší v Neratovicích.

  28. Michaela Sovová napsal:

    Dobrý den,
    mám návrh, všichni kdo byste chtěl na ně můžeme podat trestní oznámení za podvody. Pokud byste měli zájem, tak myslím, že spor s nimi rozhodně vyhrajeme 🙂 tak kdo by chtěl, můžeme to sepsat a dát to na policii nebo někam, aby firmu potrestali a nedělala z dalších lidí oběti podvodu, aby také další lidi nemohli podvést :). Můžete mne kontaktovat na emailu nebo na fb a můžeme to konečně ukončit to zlo co ta firma páchá a co páchá za zlo. 🙂

    1. Peter napsal:

      Tak keď chceš platiť súdne konanie z vlastného tak kľudne.

  29. Jitka napsal:

    U nás zazvonila mladá slečna a sdělila, že je z firmy, která seřizuje okna, jestli nemáme zájem. Jelikož jsme okna měli cca 16 let a místy již táhlo, také nám šli špatně zavírat balkonové dveře, domluvili jsme si schůzku. Přišel technik, vše zkontroloval, sdělil cenu a rozhodnutí nechal na nás. Po odsouhlasení přišel montér, který nám vyměnil všude těsnění, promazal, seřídil. Jsme naprosto spokojeni.

    1. Hana napsal:

      Přesně takto to proběhlo i u mě. Studenti nic nemontují, nic nekontrolují, nikam se necpou, jsou slušní a pouze ten, kdo chce a poskytne jim svoje telefonní číslo, tak v této firmě se domluví pevný termín s technikem, který okna zkontroluje.

    2. ladazvysocan napsal:

      Paní Jitka se mylně domnívá že pod rouškou anonymity může bez trestně šířit její bludy. Vůbec bych se nedivil kdyby firma Ekoplast na vás podala trestní oznámení a žalobu za poškozování jména firmy a ušlý zisk. Vaše fantazijní představa o vaší neprůstřelné anonymitě se velice rychle rozplyne a může vás stát nemalé peníze

  30. Hana napsal:

    Když tady čtu Vaše komentáře, vůbec nechápu nesmysly, co tady píšete. Tahle firma funguje úplně normálně, od roku 2018, koukněte se místo řečí na jejich stránky www.ekoplastra.eu. Mám úplně opačnou a kladnou zkušenost. Pomohli mi, všechno proběhlo v pořádku, mladí studenti se na nic nevymlouvají. Nabídnou možnost kontroly oken, což v Česku asi není úplně normální – nabízet něco zadarmo a kdo chce, může od nich jejich služby využít. Nikdo mě nikdy k ničemu nenutil. Ani bych se nedivila, kdyby se tato firma v této věci obrátila na soud…a celá webová stránka vlastina 846.info by měla z ostudy kabát.

  31. Růžena napsal:

    Dnes u mě proběhl servis oken . Jak bylo ujednáno se zástupcem firmy , tak to taky bylo provedeno. S jednáním zástupců firmy a průběhem prací při servisu jsem spokojena.Veškeré závady byly odstraněny, okna seřízena a promazána. K činosti fimy nemám připomínky.

  32. Jiří napsal:

    Dobrý den,

    Teď řádí v Hradci Králové.

  33. Karel Preiss napsal:

    POZOR!!! Teď v Brně Komárově u nás zvonil mladík s visačkou Ekoplast.

    1. Peter napsal:

      Tak zvonil. Ho chceš zastřelit že se snaží něco vydělat a chodí po brigádách?

  34. Soňa napsal:

    Mě taky nikdo nenutil objednat si jejich službu. Ale když vám při kontrole technik řekne, že okna potřebují seřídit a práce bude při 5ti oknech trvat 2 – 2,5 hod. a nakonec z toho bylo akorát promazání a utáhnutí dvou šroubů a hotovo za necelých 15. min. a cena 4.340,- Kč ? Tak to je hodně velkej podraz.
    Škoda, že jsem si ty recenze nepřečetla dřív. Příště je vyhodit od dveří hned.

  35. Robert napsal:

    Zdravím, dneska tu otravovaly mě s plastovými okny, říkám si že je neděle odpoledne.To je divně.Jedna menší blondýna a jedna větší, při těle černovlasá

  36. Petra napsal:

    Včera prudili v Mladé Boleslavi. Naše podnájemkyně je naštěstí do bytu nepustila, jen si od nich vzala tel.číslo +421 948 353 519

  37. Pepazdepa napsal:

    Už to, že firma má na stránkách uvedeno 11 pracovníků na callcentru, ale telefon vám na jednom čísle sdělí, že hlasová schránka je plná a na druhém nedostupná a email se vám vrátí jako nedoručený s tím, že mailbox adresáta je plný dává tušit, že tady něco hodně smrdí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..